logo

Smetanový mangold

Připravte si doma jednoduchou, lehkou a velice chutnou přílohu k masu. Recept pro vás připravila naše foodblogerka Markéta alias Chef Mum.

jak na to?

1.Očistíme a nakrájíme

Mangold důkladně očistíme, odstraníme řapík listu, list nařežeme na menší kousky.

2. Restujeme

Na ghee zpěníme dozlatova nakrájenou cibulku, následně přidáme mangold a krátce orestujeme. Zalijeme smetanou a necháme krátce provařit.

3.Dochutíme

Směs dochutíme solí a muškátovým oříškem.

co budeme potřebovat?

  • velký svazek listů mangoldu
  • muškátový oříšek
  • himalájská sůl
  • lžíci ghee nebo másla
  • 100 ml smetany ke šlehání
  • 2 jarní cibulky

galerie

nenechte si uniknout žádnou další akci!

Buďte první, kdo se dozví o chystaných ochutnávkách
a speciálních akcích.