logo

Adzuki brownies

Pečeme zdravě… pečeme kvalitně… pečeme rádi… a pečeme BIO 🙂

Adzuki brownies – skvělý dezert bez lepku, slaďoučký díky datlím. Díky fazolím obsahuje rostlinné bílkoviny a další zdraví prospěšné látky. Recept je složený ze samých super ingrediencí v BIOkvalitě. Na výsledku si pochutná celá rodina.

jak na to?

1Adzuki uvařte, zceďte, nechte vychladnout a rozmixujte

Adzuki namočte několik hodin předem. Poté uvařte do úplného změknutí. Fazole zceďte, nechte trochu vychladnout, vložte do mixéru a umixujte na pastu.

2Promixujte další suroviny

Plech vyložte pečicím papírem a troubu dejte předehřát na 180 °C. Do mixéru přidejte vypeckované datle a vejce, rozmixujte do hladké konzistence. Poté přidejte kakao, sůl, vanilku a tuk a naposledy promixujte. Ručně přimíchejte polovinu goji.

3Rozetřete na plech, posypejte Goji a čokoládou. Dejte péct

Vzniklou směs rozetřete rovnoměrně na plech, posypte zbývajícím Goji a nasekanou čokoládou. Pečte 25–30 minut. Poté nechte zcela vychladnout a podávejte.

co budeme potřebovat?

  • 160 g suchých adzuki fazolí
  • 100 g čerstvých medjool datlí, vypeckovaných
  • 2 vejce
  • lžička vanilkového extraktu
  • špetka soli
  • 4 lžíce kakaa
  • 4 lžíce kakaového másla nebo kokosového oleje
  • 50 g kvalitní čokolády nasekané na kousky
  • hrst Goji předem namočených do vody

galerie

nenechte si uniknout žádnou další akci!

Buďte první, kdo se dozví o chystaných ochutnávkách
a speciálních akcích.