Pečeme zdravě… pečeme kvalitně… pečeme rádi… a pečeme BIO 🙂
Adzuki brownies – skvělý dezert bez lepku, slaďoučký díky datlím. Díky fazolím obsahuje rostlinné bílkoviny a další zdraví prospěšné látky. Recept je složený ze samých super ingrediencí v BIOkvalitě. Na výsledku si pochutná celá rodina.
Adzuki namočte několik hodin předem. Poté uvařte do úplného změknutí. Fazole zceďte, nechte trochu vychladnout, vložte do mixéru a umixujte na pastu.
Plech vyložte pečicím papírem a troubu dejte předehřát na 180 °C. Do mixéru přidejte vypeckované datle a vejce, rozmixujte do hladké konzistence. Poté přidejte kakao, sůl, vanilku a tuk a naposledy promixujte. Ručně přimíchejte polovinu goji.
Vzniklou směs rozetřete rovnoměrně na plech, posypte zbývajícím Goji a nasekanou čokoládou. Pečte 25–30 minut. Poté nechte zcela vychladnout a podávejte.