Pokud budeme burger připravovat na grilu, tak gril nejprve rozehřejeme. Všechny přísady si očistíme a nakrájíme. Do mletého masa přidáme čerstvě namletý pepř, sůl a vše pečlivě smícháme. Můžeme vmíchat i čerstvé bylinky dle vlastní chuti.
Na pánvi si rozpálíme olivový olej a upečeme na něm z vajec volská oka.
Na rozpáleném grilu nebo na pánvi opečeme maso. Opékáme jej cca 2 minutky z každé strany na barvu, a následně dopečeme do námi chtěné propečenosti. Zároveň s masem si do křupava opečeme slaninu, cibulku a briošky My Food.
Ve chvíli, kdy máme vše hotové, můžeme začít vrstvit jednotlivé ingredience. Spodní část briošky nejprve potřeme lehce BBQ omáčkou Hawkshead Relish. Přidáme listy salátu a na ně plátky opečené slaniny, okurku, vejce, maso, opečenou cibulku a na závěr přidáme opět BBQ omáčku Hawkshead Relish Celé to zastřešíme vrchní půlkou briošky a pro lepší stabilitu propíchneme špejlí.