I když ráno není času nazbyt, neměli byste se odbývat. Příprava jáhlové kaše zabere sotva 10 minut a nutričně bohatá a zdravá snídaně je na světě.
Nejprve si ohřejte vodu nebo mléko. My dáváme přednost spíše mléku, kaše je pak jemnější. Teplé mléko přelijte do misky, pomalu přisypávejte kaši a míchejte, dokud nedocílíte požadované hustoty. Záleží na vás – někdo má rád, když v kaši stojí lžíce, jiný dává přednost méně husté variantě :).
Ani tady se meze vaší fantazii a chuti nekladou. Kaši můžete dosladit medem nebo sirupem z agáve. Doporučujeme také zaprášit skořicí – pro lepší nastartování metabolismu. Nakonec přidejte oblíbené čerstvé ovoce, ořechy a můžete podávat.
Nemáte chuť na jáhlovou kaši? A co takhle rýžová, pohanková nebo semínková? Mrkněte na nabídku kaší v našem e-shopu.