logo

Krůtí na zelenině s ústřičnou omáčkou

Příprava: 15 minut
Marinování masa: 60 minut
Vaření: 30 minut

jak na to?

1Marinování masa

Maso nakrájíme na nudličky. Česnek a zázvor oloupeme a nasekáme.
Maso vložíme do mísy, přidáme česnek, zázvor, sojovou omáčku a rajčatové pyré.
Promícháme a necháme alespoň hodinu marinovat v lednici.

2Příprava zeleniny

Papriku a cuketu očistíme a nakrájíme na nudličky. Jarní cibulku a výhonky nakrájíme na kolečka.

3Příprava pokrmu

Do wok pánve nalijeme olej, rozpálíme ho a přidáme marinované maso. Prudce opečeme 5 minut.
Přidáme zeleninu, výhonky a dusíme. Na závěr přilijeme ústřičnou omáčku a trochu vody.
Chvilku povaříme a servírujeme s  rýží.

co budeme potřebovat?

  • 800 g krůtího prsa
  • 2 střední červené cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 2 cm nastrouhaného závoru
  • 1 lžíce sójové omáčky
  • 2 lžíce rajčatového pyré
  • 1 červenou papriku
  • 1 malou cuketu
  • 50 g sojových klíčků
  • 2 ks jarní cibulky
  • 1 dcl ústřičné omáčky

galerie

nenechte si uniknout žádnou další akci!

Buďte první, kdo se dozví o chystaných ochutnávkách
a speciálních akcích.