Rok 2020 to má za pár. Konečně, chtělo by se říct.
Kdyby byly roky zvířata, vypadal by 2020 asi jako pořádně hladový drak, kterému navíc někdo šlápl na kuří oko. I tak se ale za končícím rokem ohlédněme a řekněme si, co jsme společně s ním (a společně s vámi) prožili.
Událostí číslo 1 pro nás rozhodně bylo zprovoznění e-shopu. To jsme původně plánovali až do poloviny roku 2021, ale rozjíždějící se pandemie nám nadělila větší křídla než známý energy drink. Během 8 dní(!) jsme e-shop spustili a mouchy vychytávali během provozu.
Dnes funguje pro téměř každou prodejnu samostatný e-shop, ve vybraných lokalitách jsme doručovali objednávky na nákladních elektrokolech, všude, kde je to možné, funguje odnos nákupu do kufru vašeho auta, na e-shop je navázaný i nás Věrnostní program.
Děkujeme všem zákazníkům za trpělivost. A hlavně za to, že u nás nakupujete.
Rozšířili jsme počet prodejen, ve kterých můžete čerpat výhody v rámci našeho Věrnostního programu. Stále aktuální seznam prodejen najdete zde.
V souvislosti s opatřeními proti šíření COVID-19 jsme měli to štěstí, že vláda nezavřela prodejny potravin. Na jaře a na podzim jsme tak byli nuceni uzavřít jen naše bistra.
Děkujeme vám všem, kteří jste k nám chodili nakupovat, nosili roušky, dezinfikovali si ruce a dodržovali bezpečnou vzdálenost.
Letos na jaře jsme vás na našem Facebooku a Instagramu začali seznamovat s našimi lidmi. Nejen s těmi, které můžete potkat za pultem našich prodejen, ale i s těmi, kteří pracují „v pozadí“.
Mohli jste tak poznat především naše skvělé prodavače – Vojtu z Chodova, Denisu z Kamech nebo Týnu od Semilassa.
Nejvíc zájmu na sociálních sítích vzbudil příběh slepice – jedné ze 7000 „vyřazených nosnic“ neboli slepic, které drůbežářské velkochovy využily a ve věku 18 měsíců poslaly na smrt. V létě jsme se jich společně s panem Mičkou na Vysočině ujali a snažíme se je dostat zpět k jejich tradičnímu způsobu života.
Letní grilovací kampaň jsme letos oblékli do neandrtálského příběhu druhu Homo grilliens. Ten si můžete přečíst v titulním článku. Poznáte se v něm?
Grilování a hrabání se v ohni měl rád každý. A kdo říká, že ne, ten ho má rád dodnes!
Naše poselství zůstává každý rok stejné. Není důležité, na čem grilujete, ale co grilujete. A pro ty, co tuto otázku řeší, nabízíme řešení. U nás si prostě ulovíte ty nejlepší kousky masa. Ale nejen masa…
V rámci seriálu Homo grilliens jsme na našem blogu nabídli například 7 tipů pro perfektní grilované kuře.
I letos jsme prodávali husy a kachny na svatého Martina. Tentokrát jsme husy „rozmluvili“. Trojice hus v rouškách i bez pobavila stovky našich fanoušků na Facebooku a Instagramu. A váš zájem nás inspiroval k tomu, abychom vám jednu husu nabídli jako odměnu za nejvtipnější dialog mezi trojicí hus. Výhra putovala do Olomouce, kde si ji, jak doufáme, řádně užili.
A když jsme u soutěží, jednu jsme vyhlásili i na adventní období. Jednalo se o třetí ročník naší vánoční soutěže. Tentokrát soutěžící luštili křížovku. Legendu jsme zveřejňovali každý den na našem Instagramu a Facebooku formou příběhů (Stories).
Články v našem online magazínu stále přibývají. Nechceme vás připravit o každoměsíční porci čtení o jídle, zajímavých tipech z kuchyně, o příbězích našich dodavatelů a dalších zajímavostech.