logo

Vydejte se na cestu chuťových pionýrů!

Vy jste se zbláznili!

Tohle vám nezbaštím!!

Marmeládu k sýru, to jako nemyslíte vážně!!!

Nejen, že to myslíme vážně, ale přímo vás vyzýváme – zkuste to. Obohatíte si chuťový rejstřík o doposud nepoznané dimenze. Ve Francii a v řadě jiných zemí to tak dělají dlouhá léta a takoví gurmáni, jako jsou právě Francouzi, se přece nemohou mýlit, no ne?

A mimochodem, kdybychom chtěli vrátit úder, tak rovnou řekneme: Že nemáme míchat sýry a marmelády? A to nám říká příslušník národa, který si na hovězí se smetanovou omáčkou dává brusinkový džem?! 🙂

Objevovat nové chuťové kombinace prostřednictvím marmelád a sýrů doporučuje mimo jiné také Hana Šindlerová, zakladatelka Marmelád s příběhem. „Pro začátek se můžete řídit pravidlem ‚k jemnému sýru jemná marmeláda, k pikantnímu ostřejší‘,“ prozrazuje první klíč k marmeládovo-sýrové kombinatorice úspěšná podnikatelka, která své produkty nedodává jen do našich prodejen, ale i do pětihvězdičkových hotelů.

„K měkkým sýrům je lahodná marmeládka z bezinek, lesního ovoce, z pomeranče nebo citronu. Třešňová zase lahodí se středně vyzrálým ovčím sýrem,“ přidává další tipy na osvědčené kombinace Hana Šindlerová.

Kolik lidí, tolik chutí, říká se. Proto uvedené kombinace berte jen jako inspiraci. A nebojte se ve snoubení marmelád a sýrů experimentovat.

A ještě jedna věc – nemusíte zůstávat jen u sýrů. Vyzkoušejte kombinovat marmelády a džemy s výběrovými paštikami. Takhle ve dvojici mohou sloužit i jako originální dárek pro opravdu náročné a chuťovým objevům otevřené kamarády nebo rodinné příslušníky. Doplnit můžete ještě láhev vína a gurmánské trio je na světě!

Vybírat z marmelád Hany Šindlerové můžete zde: bit.ly/marmelady-od-hany-sindlerove

 

A co si představujeme pod pojmem kvalitní marmeláda? Podívejte se na video, které jsme připravili ve spolupráci s aktuálně.cz.

nenechte si uniknout žádnou další akci!

Buďte první, kdo se dozví o chystaných ochutnávkách
a speciálních akcích.